Skip to content

Overige activiteiten

Iedere zondag kunt u voor € 1,00 een doosje Wilhelmina pepermunt kopen, waarmee u het Kinder Adoptie Plan ondersteund. Het doosje kan geluidloos opengeschoven worden, prima om voor de preek de pepermunt uit te halen en tevens anderen mee te laten genieten van deze verfrissing.

Elke laatste zondag kledinginzameling, deze is voor Roemenië. Door leden van de kerk worden deze persoonlijk gebracht. Via www.handsofmercy.nl kunt u meer informatie vinden.


RABO fietsdag; al een aantal jaren fietst de Kerk van de Nazarener Hoekse Waard mee. De RABO sponsoort deze dag en iedere deelnemer krijgt er een bedrag voor. Elk jaar kiest de zending een doel. Zo hebben we voor het  Kinderadoptieplan en het adoptiekindje van de tieners gefietst, voor het Werk & Getuigenis team in 2013 en dit jaar voor Sighisoara,Roemenië . Drie keer op een rij werd ook “de beste foto” gewonnen, wat een extra € 100,- opleverde. Door weer en wind wordt er gefietst en het is geweldig hoe enthousiast de groep is. Tijd voor elkaar, plezier met elkaar: Samen Leuke Dingen Doen (SLDD). En niet te vergeten, echt Hollands, je verdient er nog geld mee!!

Zendings-Gemeente dag; In 2013 was het de zaterdag voor moederdag, dus kon iedereen voor moeder heerlijke bonbons of bloemenplanten kopen. Ook was er een grote keuze uit kadootjes, koffie en heerlijk eigengebakken lekkers en verschillende spellen. Het was een gezellige dag. Heel bijzonder om hierbij een prachtige opbrengst te hebben, die gegeven is aan o.a. het Kinderkamp van de Kerk van de Nazarener.

De Zendingscommissie van de Kerk van de Nazarener Hoekse Waard bestaat uit:

  • Cora van der Hout
  • Ger van Dueren den Hollander
  • Edwin Both

Wilt u ons helpen de website nog beter te maken, dan horen wij dat graag van u.