Skip to content

Tienerwerk

Onze visie op tienerwerk: 

We willen gezellige groepen vormen waarbinnen de tieners contact met elkaar en met God leren hebben. We willen hen opleiden en betrekken in wat er gebeurt zodat ze er voor kunnen kiezen om Gods weg te zoeken in hun leven en die weg ook gaan.

Tienerkringen:

Ongeveer één keer in de twee jaar starten we een nieuwe tienerkring op. Deze kring van leeftijdsgenoten trekt met elkaar en hun kringleiders op naar jong-volwassenheid. Zo kan de onderlinge band en de band met de tienerkringleiders groeien en kunnen we elkaar aanmoedigen om Jezus te volgen in ons leven. De tienerkringen verzinnen zelf hun naam en komen ongeveer 1 x per 3 weken bij elkaar. We hebben nu de volgende tienerkringen:

  • L.O.L. (Laat ons lachen)
  • De Mobiele Eenheid
  • De koningspinguïns
  • Tiener 3

L.O.L. (Laat ons lachen)

Dit is op dit moment de jongste tienerkring met deelnemers uit de brugklas en groep 8. Bij Raymond en Natasja thuis is er alle ruimte voor bijzondere activiteiten. Een thema wordt kort en krachtig aan deze activiteit verbonden.

De Mobiele Eenheid

Aan het eind van de schoolweek, op vrijdag, eten we met elkaar en hebben we een gezellige avond, met waar het kan een inhoudelijke twist, bij Gerard en Marlijn. Actief zijn of iets maken staat hoog op de prioriteitenlijst! Deze tieners zitten nu meestal al weer wat langer op de middelbare school.

De koningspinguïns

De groep tieners komt officieel één keer in de drie weken bij elkaar bij Peter Tas thuis, maar zoekt elkaar in de praktijk vaker op. Jaap helpt ook mee met deze groep. Het is gezellig, we doen de dingen die de tieners leuk vinden en duiken de Bijbel in of bespreken een onderwerp dat de tieners aandragen.

Tiener 3

Dit is de oudste groep tieners, de meesten zijn met een vervolgstudie bezig. Eén keer per 3 weken komen ze bij elkaar bij Aart en Willemijn. Een onderwerp uit hun leefwereld wordt in een vertrouwelijke sfeer doorgesproken.